Fysio Capelle

Ergotherapie

Ergotherapiepraktijk Samen aan zet is sinds mei 2023 gevestigd in het pand van Fysiocapelle. Doordat we samen onder een dak zitten kan je makelijk overleggen. Samenwerking tussen fysiotherapeuten en ergotherapeuten is van onschatbare waarde voor de behandeling van patiënten en kan bijdragen aan een betere zorg in de regio Capelle.

Door onze krachten te bundelen, kunnen ze patiënten behandeling bieden die gericht is op het verbeteren van zowel fysieke als functionele aspecten van het dagelijks leven. Met als doel zelfstandigheid vergroten.

/imagecache/download/uploads/2023/05/felicia.jpg

Felicia van Leersum

Mijn naam is Felicia van Leersum ergotherapeut en praktijkhouder bij ergotherapiepraktijk Samen aan zet. In 2019 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden in de praktijk, ben ik werkzaam in een verpleeghuis. Ik ben geschoold in cognitieve revalidatie therapie en behandeling van burn-out en bore-out.

Maar ik zie ook ouderen met co morbiditeit. Kinderen behandel ik niet. Ik kom zowel in de praktijk als bij de mensen aan huis. Ergotherapie wordt vergoed vanuit de zorgverzekeraar met 10 uur per jaar.


Meer informatie of een afspraak maken?

Bezoek de website of neem direct op!

E-mail 06 18 16 60 78