Fysio Capelle

Missie & Visie

Missie

De missie van FysioCapelle is om de inwoners van Capelle aan den IJssel en omgeving te helpen bij hun bewegingsproblemen van klein tot groot, van jong tot oud, van simpel tot complex. Wij zijn een kleinschalige praktijk die door hun laagdrempeligheid gemakkelijk te bereiken is en zich sociaal inzet voor het welzijn van de persoon.

Wij hechten veel waarde aan het creëren van een gezellige en sociale omgeving waarin de persoon centraal staat. Dichtbij de mensen staan, direct contact en korte lijnen met andere hulpverleners is een belangrijke waarde van onze praktijk. Wij streven naar een duurzame bijdrage om de kwaliteit van leven te waarborgen. 

Visie

De visie van FysioCapelle is erop gericht om niet alleen nu maar ook in de toekomst een vaste waarde te zijn bij (complexe) hulpvragen als het gaat om kwaliteit van leven.

Wij vinden samenwerking met andere disciplines en een goede sfeer belangrijk, zodat u kunt werken aan uw gezondheidsproblemen. Hierdoor kunnen wij hulp bieden bij een breed scala van bewegingsklachten.

Het doel van de praktijk is om, ondanks de kleinschaligheid, een breed netwerk te hebben van specialisten die gezamenlijk kunnen helpen bij (complexe) hulpvragen. 

 


Wilt u ook van uw klachten af?

Wij zijn u graag van dienst!

Contact 010 - 264 04 40