Fysio Capelle

Consult op afstand

Persoonlijk online consult

Fysiotherapie op afstand

Consult op afstand

Onze praktijk zet zich in voor het welzijn van een ieder. Om onze diensten nog toegankelijker te maken bieden wij vanaf nu de mogelijkheid om een consult ook online te houden. Mocht u niet in de mogelijkheid zijn ons fysiek te bezoeken, bijvoorbeeld vanwege het coronavirus, kunnen wij doormiddel van een videoverbinding u toch helpen.

FysioCapelle en Physitrack

Naast het online consult biedt FysioCapelle ook een online begeleiding hiervoor maken wij gebruik van het coachingsprogramma Physitrack en de bijbehorende PhysiApp. Via een beveiligde verbinding kunnen wij u begeleiden vanuit huis. In de PhysiApp heeft u een eigen omgeving, hierin ziet u uw behandelplan en oefeningen, waarmee u thuis aan de slag kunt. Door het gebruik van de PhysiApp kunnen wij uw voortgang volgen.

Behandeling op afstand

Het kan zijn dat jouw klacht goed te behandelen is op afstand. In overleg besluiten we om over te gaan op een online consult met de PhysiApp. De online behandeling staat gelijk aan een reguliere behandeling en wordt vergoed door jouw zorgverzekeraar.
Met het gebruik van de PhysiApp kunnen we met de video-verbinding samen in gesprek gaan, de oefeningen bekijken en jou hierin begeleiden.

 


Wilt u een online consult aanvragen?

Neem vandaag nog contact met ons op!

U kunt ons direct bereiken via de e-mail op info@fysiocapelle.nl, telefonisch op 010 264 04 40 of middels onderstaand aanvraagformulier.